شرکت مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان کارآفرین برتر استان اصفهان شد

۰۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۱ کد : ۱۱۷۰۵ اخبار دانشگاه

مهندس مهدی ملکی مدیرعامل شرکتهای   پرورش زالو مستقر در پژوهشکده علوم و فناوری نانو و سلامت آذین پارسیان عضو شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و مستقر در پارک علم و فناوری غیاث الدین جمشید کاشانی دانشگاه کاشان، به عنوان  کارآفرین برتر استان اصفهان معرفی شد.

ایشان  در جشنواره مهارت آموختگان کارآفرین استان که  از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای برگزار شد ، در حرفه پرورش و فرآوری زالو حائز این رتبه گردید.

شایان ذکر است شرکت زالوپروران از سال 1388 با رویکردی دانش ینیان و با هدف دستیابی به روش اصولی پرورش و تکثیر زالوی بومی ایرانی فعالیت خود را آغاز نموده است.

این شرکت با بهره گیری از کارشناسان متخصص و کارآزموده خود توانسته است ساختار و پایه روشهای صنعتی در حوزه پرورش زالو را به صورت کاملا مکانیزه را با بالاترین ضریب تکثیر در کشور طراحی و تولید نماید و همواره در حال توسعه و گسترش این صنعت گام بردارد .

کلید واژه ها: زالو زالو درمانی دانشگاه کاشان پرورش زالو کارآفرینی کارآفرینان برتر