نواستادان دانشگاه کاشان هزینه جشن ارتقای خود را به بیماران کرونایی اهدا کردند

نواستادان دانشگاه کاشان هزینه جشن ارتقای خود را به بیماران کرونایی اهدا کردند

مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه کاشان گفت: نواستادان  ارتقاء یافته دانشگاه کاشان هزینه جشن ارتقای خود را به یاران بیماران کرونایی اهدا کردند.

علی محمد الماسی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا تعدادی از استادان دانشگاه کاشان که امسال به رتبه ممتاز استادی نائل شدند در اقدامی خداپسندانه از برگزاری مراسم ارتقا منصرف شدند و هزینه مراسم را به مبلغ 75 میلیون ریال به حساب یاران بیماران کرونایی واریز کردند.

وی آقایان دکتر شیخ زاده، دکتر قاسم پور، دکتر عارفی، دکتر احمد اکبری و دکتر هنرپیشه را از استادان ارتقاء یافته اخیر این دانشگاه عنوان کرد و یادآور شد: این مبلغ به منظور کمک به تامین تجهیزات و دیگر نیازهای کادر درمان و تامین اقلام بهداشتی برای نیازمندان در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل بنیاد حامیان  دانشگاه کاشان از استمرار کمک‌های اساتید دانشگاه کاشان به بیماران کرونایی خبر داد و افزود: استادان این دانشگاه می‌توانند کمک‌های خود را به شماره حساب IR970130100000000287484567 و شماره کارت 5894631130850308 واریز نمایند.

کلید واژه ها: استادان ارتقاء یافته دانشگاه کاشان بیماران کرونایی