رئیس دانشگاه کاشان: کانونهای هماهنگی باید به فناوری روز دنیا آگاه باشند
رئیس دانشگاه کاشان گفت: کانونهای هماهنگی فناوری باید به اطلاعات و تکنولوژیهای روز دنیا آگاه باشند و آن را رصد کنند.
دکتر سیدجواد ساداتینژاد در گفتگوی خبری شبکه 2 سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به واگذاری و دو کانون هماهنگی فرش و گلاب و گل محمدی به دانشگاه کاشان افزود: برای موفقیت این کانونها تهیه نقشه راه و همراه بودن تولید کنندگان و صادرکنندگان با این نقشه ضروری است.
وی، تعداد اعضاء کانون فرش دانشگاه کاشان را 21 نفر ذکر کرد و اظهار داشت: با برگزاری جلسات ماهانه و ارائه نقطه نظرات کارشناسانه و تبادل تجربیات در صدد هستیم مشکلات فرش دستباف و ماشینی را به طور همه جانبه بررسی و واکاوی کنیم و به راهکار برسیم.
رئیس دانشگاه کاشان، به تولید سالانه چهارمیلیون مترمربع فرش دستباف اشاره کرد و افزود: از محل صادرات فرش ایران سالانه 850میلیون دلار عاید کشور میشود.
ساداتینژاد، با اشاره به وجود رقبای تولید کننده و صادر کننده فرش اظهار داشت: با افزایش این روند و ورود فرشهای چینی و هندی به بازار، فرش ایرانی رفته رفته دچار مشکل میشود.
به گفته وی، فرشی که میخواهد به بیرون عرضه شود باید مشتریمدار باشد و بر طبق سلیقه و ذائقه مصرف کننده و بر اساس بازار تولید شود.
رئیس دانشگاه کاشان، تعامل بین تولید کننده و مصرفکننده را ضروری دانست و افزود: باید با روشهای نوین و تکنولوژی روز، کارگاههای قالیبافی را از نظر بهداشتی و نوع انجام کار اصلاح و تغییر داد.
دکتر ساداتینژاد ابراز امیدواری کرد: تا با ارتباط هرچه بیشتر صنعت با دانشگاه و تعامل و تبادل نظر کارشناسان، متخصصان، صادرکنندگان و تولیدکنندگان خروجی خوبی در این عرصه حاصل شود.
نظر شما :