جدول زمانبندی ثبت نام از پذیرفته شدگان سال ۹۹-۹۸ دانشگاه کاشان

۰۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۴ کد : ۱۰۱۸۱ اطلاعیه ها

جهت دریافت جدول زمانبندی ثبت نام از پذیرفته شدگان سال 99-98 دانشگاه کاشان اینجا کلیک نمایید.

آدرس پرتال ثبت نام اینترنتی دانشگاه https://register.kashanu.ac.ir است

و ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان در دانشکده ادبیات و زبانهای خارجی میباشد.

درصورت وجود سوالات آموزشی با شماره 55912272 و 2281 ، خوابگاه برادران 2250،خوابگاه خواهران 2666 و  ایراد فنی سایت 3362 می توانید تماس حاصل فرمایید.

مهدوی نژاد ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۲
با سلام مدارک ارسال توسط دانشجو(در حال بررسی توسط کارشناس)و هنوز بعضی از مدارک ارسالی مورد تایید قرار نگرفته است. این مدارک چه زمانی بررسی می شود؟؟؟؟ ثبت نام در چه مرحله ای قرار می گیرد؟؟؟
دانشجوی ورودی ۱۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۵
پاسخ مدیر سایت ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۴

باسلام. درصورتی که تصاویری اسکن شده و بارگزاری شده مطابقت نداشته باشد ، اجازه تایید صادر نمیشود ولی شما  در ثبت نام حضوری در دانشگاه میتوانید ضمن رفع ایراد به کمک همکاران ، ثبت نام خود را نیز تکمیل فرمایید.

مائده فروتن ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۵
پذیرفته شدگان کاردانی کی باید بیاند
پاسخ مدیر سایت ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۱

دانشگاه کاشان رشته کاردانی ندارد

سقاییان ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۹
سلام من هزینه خوابگاه که 2450000به صورت قسطی بوده پرداخت نموده ام ولی هنوز گزینه پرداخت فعال می باشد. چه کنیم؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۴

باسلام. لطفا با شماره 55912550 خوابگاه برادران تماس بگیرید جهت رفع مشگل

مرفه ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۰:۵۷
سلام. من تا امروز درگیر کارهای فارغ التحصیلی کارشناسی و اخذ نامه گواهی معدل و نامه ابطال معافیت تحصیلی بودم. امکانش هست شنبه یا یکشنبه۳۰ ام شهریور پس از تکمیل مدارک برای ثبت نام حضوری خدمت برسم؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۳

باسلام.مانعی نیست.

... ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۴
سلام دانشجوی ورودی ۹۸هستم «کارشناسی» و شنبه باید برای ثبت نام حضوری بیام ولی هنوز مدارکم تأیید نشده برای ثبت نام حضوری مشکلی پیش میاد؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۲

سلام. مانعی نیست کلیه افرادی که مدارکشان صحیح است تایید میشود و در صورت تایید نشدن میتوانید در زمان ثبت نام حضوری جهت تاییدیه در دانشگاه اقدام نمایید

دانشجو ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۶
با سلام. پذیرفته شده در مقطع ارشد 98 روزانه دانشگاه کاشان هستم. به دلیل مشکلاتی و همچنین به دلیل اینکه محل سکونت من در شهر دیگری است امکان ثبت نام حضوری در تاریخ تعیین شده توسط دانشگاه را نداشتم. آیا امکان ثبت نام همچنان در صورت مراجعه حضوری برای من وجود دارد؟ برای ثبت نام به کجا باید مراجعه کنم؟ لازم به ذکر است که در ثبت نام اینترنتی تمامی مدارک را ارسال کرده ام اما متاسفانه با وجود تائید نهایی تمام مدارک ارسالی سامانه کد تائید نهایی را صادر نکرد. ممنون از پاسخگویی شما.
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۱

باسلام. میتوانید تا پایان ثبت نام حضوری دانشجویان کارشناسی ، ثبت نام خود را تکمیل کنید

مبینا ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۸:۱۴
با عرض خسته نباشید اگر به دلیل ناقص بودن مدارک از طرف مدرسه نتونم ثبت نام اینترنتی انجام بدم می توانم مشکل رو حضوری حل کنم؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۰

ثبت نام اینترنتی را انجام بدید و جهت ارائه مدرک تحصیلی در فرجه ای که به شما میدهند ، مدرک را ارائه نمایید.

علی ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۰۸
با سلام در مقطع ارشد، کسانی که به هر دلیل، موفق به ثبت نام به موقع نشدند، پرونده آنها راکد شده است. آیا برنامه جبرانی برای ثبت نام این افراد وجود ندارد؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۷

باسلام. اگر ثبت نام اینترنتی انجام ندادید و پورتال بسته است ، بعد از ثبت نام حضوری کارشناسی ها به قسمت آموزش تماس بگیرید و مشکلاتان را مطرح نمایید ولی اگر ثبت نام اینترنتی انجام دادید میتوانید تا پایان زمان ثبت نام حضوری به دانشگاه آمده و فرایند ثبت نام خودتان را تکمیل کنید

دانشجوی ورودی جدید کارشناسی ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۳
سلام.مدارکی که بارگزاری کردم هنوز در حال بررسی توسط کارشناسان هست...اینکه رسید ثبتنام اینترنتی رو در موقع ثبتنام حضوری نداشته باشیم مشکلی بوجود میاد؟ شماره هایی که بالا توی اطلاعیه نوشته شده هم کسی پاسخگو نیست...لطفا راهنمایی کنید
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۳

باسلام. اگر مدارکی که اسکن کردید صحیح باشد به زودی تایید میشود و جای نگرانی نیست در غیر اینصورت در زمان ثبت نام حضوری ، تاییدیه را به شما میدهند

دانشجوي ورودي ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۵
با سلام و خسته نباشید،چرا تلفن آموزشی دانشگاه برنمیدارن من سی بار زنگ زدم و در دسترس نیست سوال دارم درباره مدارک جوابگو نیستن
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۲

باسلام. با توجه به اینکه زمان ثبت نام های حضوری است و همه در محل ثبت نام هستند امکان پاسخگوی برای آنها وجود ندارد سوالی داشتید میتوانید با روابط عمومی تماس بگیرید

مهدی احمدی ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۱
شروع کلاسهای کارشناسی(ورودی جدید) چه تاریخی‌ه؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۰

شروع کلاسها از روز شنبه6 مهرماه میباشد

کرمی ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۸:۱۴
با سلام برنامه کلاسی دانشجویان جدید الورود اعلام نمی شود ؟ ما برای ثبت نام میایم با خودمون وسایل بیاریم یانه؟
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۹

باسلام . برنامه کلاسی شما در پورتال دانشجویتان قابل رویت میباشد

ورودی 98 ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۸:۴۹
ذرتاریخ 29 و30 شهریور ثبت نام اینترنتی می خوام انجام بدم پیام نام کاربری اشتباه است می دهدعلت چیست آیا ثبت نام تمام شده یه راه حل بدهید
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۸

درصورتیکه تغییر نام کاربری نداده اید مشکلی نباید باشد . در صورتی که مشکلات حل نشده میتوانید با واحد پشتیبانی سایت 55913362 تماس بگیرید

امین ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۲:۳۱
سلام من پذیرفته شده مقطع ارشد هستم. ثبت نام اینترنتی من تمام شده ولی تا الان موفق به ثبت نام حضوری نشده ام. می خواستم بدونم تا کی مهلت برای ثلت نام حضوری فرصت دارم.
پاسخ مدیر سایت ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۴

باسلام. تا پایان هفته در زمان ثبت نام حضوری کارشناسی مراجعه فرمایید.