پیام تسلیت رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت نماینده نطنز، بادرود و قمصر در مجلس شورای اسلامی

۰۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۷ کد : ۱۰۰۴۷ اخبار دانشگاه پیام ریاست دانشگاه

خانواده محترم صفاری؛ مردم شریف منطقه انتخابیه نطنز، بادرود و قمصر

خبر درگذشت نماینده با دانش و دلسوز نطنز، بادرود و قمصر واصل و موجب تألم فراوان گردید.

مرحوم دکتر مرتضی صفاری که با تجربه گرانسنگی از وزارت خارجه به عنوان یکی از مسئولین در بخش های مهم این وزارتخانه و سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشورهای اسپانیا، قزاقستان و مجارستان، نمایندگی مردم شریف میهن عزیز را در مجلس عهده دار شده بود، منشأ خدمات ارزشمندی در منطقه کهن نطنز، بادرود و قمصر  و نیز کشور بود.

این نماینده فقید، در همکاری ها و مراودات و سفرهایی که به دانشگاه کاشان داشت، همواره دیدگاه دانشگاهی و همراهانه ایشان، در انجام رسالت های دانشگاهی و فعالیت های علمی و پژوهشی و ایجاد تعامل سازنده دانشگاه و جامعه مشهود بود.

با تسلیت مجدد؛ از پیشگاه پروردگار برای روح آن فقید سعید غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان و مردم شریف آن حوزه انتخابیه، صبر و سلامت مسئلت دارم.

دکتر عباس زراعت

رئیس دانشگاه

کلید واژه ها: نماینده مردم نطنز پیام درگذشت دانشگاه کاشان پیام رییس دانشگاه کاشان