انتخاب دو پایان نامه دانشجوی دانشگاه کاشان به عنوان پایان نامه های برتر

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۵ کد : ۹۸۳۲ اخبار دانشگاه

پایان نامه علی طباطبائیان دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان با عنوان" مطالعه اثرات خستگی حرارتی بر روی تنشهای پسماند و انحنا در چند لایه های کامپوزیتی و نانو کامپوزیتی متقارن و نامتقارن" با استاد راهنما دکتر احمدرضا قاسمی عضو هیات علمی مهندسی مکانیک دانشگاه کاشان از طرف انجمن مهندسان مکانیک ایران به عنوان پایان نامه برتر انتخاب شده است.

همچنین پایان نامه آقای سید علی سجادیان دانش آموخته دکتری مهندسی شیمی به سرپرستی جناب آقای دکتر صدیفیان با موضوع "اندازه گیری و مدلسازی حلالیت مواد دارویی برای تولید نانو ذرات با استفاده از فناوری سیال فوق بحرانی و امواج فرا صوت" به عنوان پایان نامه برتر گروه مهندسی شیمی در سال 97 به  سومین جشنواره ملی پایان نامه های برتر  کشور راه یافت.

وی با جدیت و پشتکار توانستند با کسب رتبه اول دانش آموخته شوند و بیش از بیست مقاله ISI در مجلات معتبر خارجی به چاپ رساندند. از جمله افتخارات این دانشجو را می توان به کسب پژوهشگر برتر دانشگاه در سال 94 و همچنین تولید موفقیت آمیز نانو ذرات دارویی ضد سرطان به سرپرستی جناب آقای دکتر صدیفیان در آزمایشگاه سیالات فوق بحرانی و نانو تکنولوژی اشاره کرد. ​