دانشگاه کاشان در نظام رتبه بندی ISC

۰۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۵ کد : ۹۷۳۴ اخبار دانشگاه
دانشگاه کاشان در جدیدترین رتبه‌بندی ISC در سال ۱۳۹۷، در شاخص پژوهش رتبه پنجم و در مجموع شاخص های آموزش،وجهه بین المللی،تسهیلات(امکانات)، و فعالیت های اجتماعی و اقتصادی با کسب رتبه نهم در میان دانشگاه‌های جامع، جایگاه خود را در میاه ده دانشگاه برتر کشور حفظ کرد.

دانشگاه کاشان در جدیدترین رتبه‌بندی ISC، با کسب رتبه نهم در میان دانشگاه‌های جامع، جایگاه خود را در میاه ده دانشگاه برتر کشور حفظ کرد.

در این نظام رتبه بندی، دانشگاه کاشان در شاخصهای پژوهش رتبه  پنجم،  آموزش رتبه 18، وجهه  بین المللی رتبه 36 و در شاخص تسهیلات 14 و درفعالیت های اجتماعی و اقتصادی رتبه 19 را در بین دانشگاه های جامع ایران کسب کرده است.

دانشگاه کاشان  با 8 پله صعود، از رتبه 17 در سال 1392 به رتبه 9 در سال  1396 و 1397صعود کرده است.

وبگاه پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

کلید واژه ها: ISC پایگاه علوم استنادی علوم جهان اسلام رتبه بندی دانشگاه ها