گردهمایی تخصصی «نقش‌آفرینی پژوهشکده اسانس در افق‌های نوین توسعه و فرآوری گیاهان دارویی و صنعت رایحه» در پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۱:۵۷ کد : ۲۷۴۹۷ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۲۸۷

گردهمایی تخصصی «نقش‌آفرینی پژوهشکده اسانس در افق‌های نوین توسعه و فرآوری گیاهان دارویی و صنعت رایحه» با حضور مسئولین و پژوهش‌گران در محل سالن کنفرانس پژوهشکده اسانس قمصر برگزار شد.

رئیس پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان محورهای کلیدی  این گردهمایی را نوآوری در تولید و فراوری گیاهان دارویی و معطر، راهکارهای ورود به عرصه تولید و بازار عطر و ادکلن، و بازاریابی و بازارسازی برای مراکز دانشگاهی در حوزه تولید   گیاهان دارویی و معطر عنوان کرد و افزود: در این گردهمایی در یک نشست تخصصی با حضور کارشناسان و متخصصان به ابعاد مختلف ورود پژوهشکده اسانس به صنعت تولید عطر و ادکلن پرداخته شد.

دکتر بهپور،  حرکت به سمت درآمدزایی را لازم دانست و فروش خام اسانس گل محمدی را کم‌ارزش بیان کرد و بر توسعه تولید عطر و ادکلن تأکید کرد.

رئیس پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان افزود: اکنون چهار محصول علمی-فرمولاسیون شده‌ است و باید مجوزهای مربوط به غذا، دارو و استاندارد اخذ شود تا امکان عرضه بازار را پیدا کند تا در آینده  این محصولات،  توسط شرکت‌های دانشگاهی به تولید انبوه رسانده شود.
 بهپور با بیان اینکه محصولات معرفی‌شده شامل گلاب آشامیدنی،  آرایشی، خوراکی و اسانس گل  می باشد افزود:
 گلاب با فرمولاسیون پیشرفته، گلاب غلیظ‌ شده با حفظ ترکیبات معطر، نمونه‌های استاندارد‌سازی‌ شده برای صنایع غذایی و دارویی، و گلاب ویژه با کاربردهای آرایشی و بهداشتی است.

رئیس دانشگاه کاشان هم در این نشست با قدردانی از برگزارکنندگان این گردهمایی  افزود: پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان نقش مهمی در تولید و فراوری گیاهان دارویی و معطر دارد و این دستاوردها می‌تواند مسیر تازه‌ای برای تجاری‌سازی دانش فنی و پیوند دانشگاه با صنعت در منطقه باز کند.

دکتر بهزاد سلطانی کارآفرینی و تولید علم به محصول را از رسالت های مهم دانشگاه عنوان کرد و افزود: ایجاد شرکت های دانش بنیان در زمینه های تولید اسانس و گل محمدی نقش مهمی در توسعه اقتصادی منطقه دارد.

بازدید هئیت رئیسه دانشگاه مجموعه تولیدی گلاب سنتی و نیمه صنعتی واقع در پژوهشکده اسانس از دیگر برنامه های این گردهمایی بود.

کلیدواژه‌ها: اسانس پژوهشکده اسانس رئیس پژوهشکده اسانس اسانس طبیعی اسانس طبیعی دانشگاه اسانس طبیعی دانشگاه کاشان اسانس گل تولید پژوهشکده رئیس پژوهشکده

آخرین ویرایش ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵

نظر شما :