برگزاری اولین سالگرد شهید آیتالله رئیسی
به مناسبت اولین سالگرد شهادت رئیس جمهور فقید، خادم الرضا(ع) شهید سید ابراهیم رئیسی و همراهان شهیدشان، ویژه برنامه شهید خدمت با حضور معاون هماهنگی، پیگیری های ویژه و خدمات مدیریت دفتر شهید رئیسی دکتر مهدی مجاهد در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار شد.
دکتر مجاهد در این مراسم مطالبی را در خصوص شخصیت و رفتار آیتالله رئیسی و فعالیتهای شهید اشاره کرد و افزود: شهید رئیسی به عنوان فردی با ویژگیهای برجسته و قابل توجه معرفی شده است.
وی خاطر نشان کرد: شهید رئیسی شخصیتی بود که برای راحتی دیگران و خدمت به مردم، دل مردم و رضایت خداوند را در نظر داشت و در دوران مدیریت خود هیچگاه از اصول و ارزشهای خود کوتاه نیامده است، چه در انتخابات و چه در مناظرههای انتخاباتی.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی مجاهد، پر تلاش، مردمی، صادق و اخلاقمدار و همچنین حامی مظلومان و بسیار متواضع بود، افزود: شهید رئیسی کسی بود که درد و رنج مردم را از نزدیک حس میکرد و برای التیام بخشیدن رنج و غم مردم در جمع آنان بود و بسیار متواضعانه به خدمتگزاری مردم میپرداخت.
او افزود که حتی در ساعات اولیه صبح، یعنی چهار تا پنج صبح، با وجود مشغلههای فراوان، حاضر بود برای انجام وظایف و مسئولیتهایش وقت بگذارد.
دکتر مجاهد، به مسئولیتهای بالای آیتالله رئیسی از جمله ریاست قوه قضاییه، تولیت آستان قدس، و نقش او در امور مذهبی و فرهنگی، اشاره کرد و گفت: شهید رئیسی شخصیتی متعهد، مسئولیتپذیر و مردمی و پایبند به ارزشهای دینی بود.
وی سعه صدر و تواضع را از دیگر خصوصیات اخلاقی دکتر رئیسی عنوان کرد و اظهار داشت: شهید رئیسی بسیار سعهصدر داشت و در برابر مخالفان و دشمنان پاسخی منطقی و اخلاقی میداد و نسبت به همگان حتی نسبت به پایینترین اقشار جامعه با فروتنی رفتار میکرد.
وی در خصوص ولایتمداری آیتالله رئیسی گفت: وی بسیار ولایتمدار بود و تمام رهنمودهای رهبری را عمل و پیاده میکرد و خود را ملزم به اطاعت از رهبری میدانست.
وی به دوران فعالیتهای شهید رئیسی در عرصه های مختلف سازمان بازرسی کل کشور و قوه قضائیه اشاره کرد و اظهارداشت: در طول سه سال حضور در قوه قضاییه، این فرد پروندههای فساد زیادی را رسیدگی کرد و هیچ پروندهای را زیر میز نگذاشته و همه را روی میز قرار داد.
معاون هماهنگی، پیگیری های ویژه و خدمات مدیریت دفتر شهید رئیسی خاطر نشان کرد: شهید رئیسی هر انتصابی که در دولت انجام میداد، ابتدا از دستگاههای نظارتی استعلام میگرفت و در جلسات منظم با اعضای دستگاههای اطلاعاتی و نظارتی، از جمله وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، و سازمان بازرسی کل کشور، حضور داشت. این رویکرد نشاندهنده شفافیت و مطالبهگری در مبارزه با فساد است؛ بهطوریکه کسی جرأت نمیکرد فساد در دوره ایشان مرتکب شود.
دکتر مجاهد به اهمیت ارتباط مستقیم مدیران با مردم و نقش آن در ایجاد اعتماد شهید رئیسی اشاره کرد و افزود: شهید رئیسی تاکید داشت که عملکرد مدیران باید بر اساس دیدگاههای مردم و نتیجهگیریهای واقعی ارزیابی شود، نه صرفاً بر اساس ظاهر یا ادعاهای رسمی.
نظر شما :