همکاری متقابل دانشکده علوم انسانی و آموزش و پرورش کاشان
دانشگاه کارآفرین، دانشکده توانمندساز
دانشکده علوم انسانی و حقوق دانشگاه کاشان پنج شنبه 17 آبان ماه میزبان رییس و معاونین آموزش و پرورش شهرستان کاشان بود.
جلسه ای که به همت مرکز توانمندسازی اجتماعی(متا) دانشکده برگزار گردید. محور اصلی این نشست، همکاری متقابل دانشکده علوم انسانی و آموزش و پرورش بود.
در ابتدا دکتر محسن نیازی، رییس دانشکده علوم انسانی به ظرفیتها و پتانسیلهای دانشگاه و دانشکده اشاره کرد و گفت: فعالیت بینظیر مراکز آزمایشگاهی و پژوهشی دانشکده مانند آزمایشگاه روانشناسی، آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی، خانه خلاق، سرای نوآوری، کلینیک نوآوری، مرکز بینالمللی سازی و مرکز توانمندسازی اجتماعی و برگزاری چندین کارگاه علمی، آموزشی و پژوهشی در هفته توسط این مراکز از مهمترین اقدامات این دانشکده می باشد.
در ادامه غلامرضا بخشی موحد، رییس آموزش و پرورش شهرستان کاشان به ارایه آمار در زمینه وضعیت آموزش و پرورش(72000 دانش آموز، 395 دانش آموز با نیازهای ویژه، 394 مدرسه، 82 کودکستان یا پیش دبستان، 3870 معلم، 400 نیروی جدید الاستخدام، 5 مدرسه در حال ساخت برای دانش آموزان با نیازهای ویژه و 165 کیلومتر حوزه کاری) پرداخت.
وی مهمترین مشکل آموزش و پرورش را در حوزه رشتههای علوم انسانی و مهمترین نیازهای خود را در حوزه آموزش و پژوهش بویژه برای معلمان جدیدالاستخدام مطرح کرد.
دکتر رشیدپور، معاون برنامه ریزی و پشتیبانی، خانم سقایی، معاون آموزش ابتدایی و خانم بلور مسئول بهداشت و سلامت آموزش و پرورش نیز به مواردی در زمینه نیازهای آموزش و پرورش اشاره کرد.
در پایان ضمن بررسی مفاد پیش نویس تفاهم نامه همکاری فی مابین، مقرر شد برگزاری کارگاههای آموزشی و پژوهشی، تحقق برنامه معلم محقق، هدفمند نمودن طرح کاروزی دانشجویان، برنامهریزی جهت استفاده نمودن فرصت مطالعاتی اساتید دانشکده در آموزش و پرورش و تشکیل کارگروه مشترک اتیسم بین دانشگاه و آموزش و پرورش مطابق با مفاد تفاهم نامه اجرایی گردد.
نظر شما :