تجلیل از برگزیدگان نمایشگاه پژوهشی هفته نانو

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۶:۱۸ کد : ۲۴۵۳۸ اخبار دانشگاه

چهار دانشجوی برگزیده نمایشگاه پژوهشی هفته نانو که اردیبهشت ماه امسال با حضور دکتر احمدوند دبیر ستاد توسعه فناوری نانو در دانشگاه کاشان برگزار شد، تجلیل شدند.

رئیس پژوهشکده علوم و فناوری نانو با بیان اینکه در این نمایشگاه 25 اثر ارائه شده بود، افزود: به پیشنهاد اینجانب همه  25  اثر ارائه شده  این نمایشگاه از سوی ستاد نانو تشویقی دریافت کردند و بعد از بررسی پوسترهای ارائه شده توسط داوران پژوهشکده علوم و فناوری نانو در نمایشگاه پژوهشی، چهار نفر از دانشجویان شرکت کننده به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

دکتر بامنیری به موافقت حدود 5 میلیارد تومان توسط وزیر سابق علوم، تحقیقات و فناوری برای پژوهشکده  علوم و فناوری نانو این دانشگاه اشاره و اظهار امیدواری کرد: تا با اختصاص این میزان اعتبار، مسیر درخشانی در عرصه نانو طی شود.

دکتر همدانیان رئیس سابق پژوهشکده علوم و فناوری نانو، عضو شورای پژوهشکده نیز، پژوهشکده مذکور را نخستین پژوهشکده نانو در ایران و جزء پژوهشکده های  نوع اول در کشور عنوان کرد و افزود: این پژوهشکده جزء نخستین پژوهشکده هایی بوده است که دوره ارشد و دکترا را ایجاد کرده است.

وی به دانشجویان رشته نانو دانشگاه توصیه کرد تا مدرک گرا نباشند و کارآفرینی و درآمدزایی را جزء برنامه های خود بدانند.

درپایان این نشست که در دفتر ریاست پژوهشکده علوم و فناوری نانو دانشگاه برگزار شد، پژوهشگران برتر مورد تقدیر قرار گرفتند.

برگزیدگان:

راضیه غلامی                 دکتری شیمی آلی                                         استاد راهنما دکتر بامنیری

مرآت مهرزاد                 دکتری شیمی تجزیه                                       استاد راهنما دکتر بهپور

مرضیه شریفی ولدانی    دکتری نانوفیزیک- نانوساختارها                   اساتید راهنما دکتر زاهدی فر و دکتر احسان صادقی

نسترن ایرجی دانشجوی     دکتری مهندسی شیمی                            استاد راهنما دکتر اشجاری

کلیدواژه‌ها: نانو فناوری نانو علوم فناوری نانو پژوهشکده علوم فناوری نانو نانو دانشگاه دکتر راهنما دکتر استاد راهنما دکتر پژوهشکده پژوهشکده علوم