کسب رتبه ۱۳ دانشگاه کاشان در رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان اسلام

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۶ کد : ۲۱۵۸۲ اخبار دانشگاه

مدیر کتابخانه مرکزی، تامین منابع علمی و انتشارات دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان در رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام "آی اس سی" ISC 2022  ، رتبه 13 را در میان دانشگاه های جامع کشور کسب نمود.
دکتر حسن احمدی زاده افزود: بر اساس این نظام رتبه‌بندی دانشگاه کاشان در بین کل دانشگاه‌های جهان اسلام در رتبه ی 157-151 قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه  در مجموع 460 دانشگاه از 30 کشور اسلامی، شرایط حضور در این نظام رتبه‌بندی را داشته‌اند که در این بین، 74 دانشگاه از کشور ایران قرار دارند، خاطر نشان کرد: در رتبه‌بندی دانشگاههای جهان اسلام 2022، دانشگاه‌هایی مورد بررسی قرار می‌گیرند که 500 مدرک در سال‌های 2018- 2020 در پایگاه WOS به ثبت رسانده باشند.
مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فن آوری به منظور رتبه‌بندی دانشگاههای جهان اسلام در معیارهای خود، مهم ترین مأموریت دانشگاه‌ها که عبارتند از پژوهش (با وزن 60 درصد)، نوآوری (با وزن 15 درصد) و با فعالیت‌های بین‌المللی (با وزن 15درصد) در نظر گرفته و بر این اساس دانشگاههای کشورهای اسلامی را مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌دهد.