اطلاعیه امور مالی دانشجویان شهریه پرداز دانشگاه

۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۳ کد : ۲۱۳۰۵ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم شهریه پرداز می رساند:

۱-براساس مصوبه هیات امنای دانشگاه کاشان، صرفا شهریه ثابت دانشجویان ورودی  ۱۴۰۱ شهریه پرداز (شبانه)  اصلاح شده است و دانشگاه، بعنوان مجری مصوبات هیات امنا، ملزم به اجرای مصوبات می‌باشد.
۲-  شهریه ثابت ورودی های  سالهای قبل هیچ گونه افزایشی نداشته است.
۳- شهریه ثابت و متغیر ورودی های  ۱۴۰۱ در برخی دانشگاهها بمراتب از دانشگاه کاشان بیشتر  می باشد.
۴- پذیرش دانشجوی شهریه پرداز  مازاد بر ظرفیت روزانه دانشگاه ها است و فلسفه پذیرش این دسته از دانشجویان  این است که هزینه تمام شده شامل خدمات آموزشی و تغذیه و... توسط دانشجو پرداخت شود. قطعا هزینه تمام شده تحصیل دانشجویان هزینه پرداز (شبانه) بمراتب از مجموع شهریه ثابت و متغیر  اعلامی بیشتر است.
۵- شهریه ترم اول علی الحساب بوده که پس از اعلام شهریه قطعی توسط هیات امنا، در ترم دوم اعلام و اعمال شده است.
۶-  برای همراهی با دانشجویان عزیز شهریه پرداز ۱۴۰۱، هزینه شهریه در چند مرحله تقسیم و تقسیط شده و برای انتخاب واحد ترم دوم، فقط نصف شهریه ثابت دریافت می شود.
۷-برای آن دسته از  دانشجویانی که بضاعت و امکان پرداخت شهریه را ندارند، علاوه بر وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان،  صندوق قرض الحسنه حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها (بنیاد حامیان دانشگاه کاشان)، آمادگی اعطای وام قرض الحسنه را دارد.
۸-دانشجویان شهریه پرداز در صورت نیاز می توانند سوالات خود را در مورد شهریه شبانه از آقای سربند با شماره داخلی ۲۲۶۱ مطرح نمایند.
در پایان برای تمام دانشجویان عزیز  از درگاه الهی، سلامتی و بهروزی طلب می‌نماییم.

امور مالی دانشجویان شهریه پرداز  دانشگاه