دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کاشان همیار طرح‌های جهاد کشاورزی

۰۱ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۶ کد : ۱۸۲۱۳ اخبار دانشگاه

دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین با تأکید بر پتانسیل‌های منطقه‌ای و به منظور نقش‌آفرینی در ارتقاء توسعه پایدار منطقه، تربیت نیروهای متخصص، مقابله با بیابان‌زایی، مدیریت آب و آبخیزداری، ترغیب سرمایه‌گذاری برای گردشگری بیابان و ... از سال 1388 در دانشگاه کاشان دایر شده است و به فعالیت‌های علمی، آموزشی و پژوهشی می‌پردازد.

از جمله نهادهای شهری که با رسالت‌های این دانشکده هم‌راستایی دارد، مجموعه جهاد کشاورزی می‌باشد که در سایه تعامل و همراهی بین متخصصان دانشگاهی و مجریان و متولیان، می‌توان اثرات و منافع چشم‌گیری برای جغرافیای طبیعی کاشان شاهد بود.

دکتر علیرضا رضازاده مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی و مهندس رضا مظلومی مدیریت کشاورزی کاشان با حضور در دفتر سرپرست دانشگاه کاشان، با تبریک انتصاب دکتر عباس کتابی، برای همکاری‌های دوجانبه اعلام آمادگی کردند.