بازدید از مهفام جام، صنعت حامی دانشگاه

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۸ کد : ۱۷۶۱۲ اخبار دانشگاه

رئیس و معاونین دانشگاه از بخش های مختلف شرکت مهفام جام به ویژه سالن های جدید این شرکت بازدید کردند.

این شرکت در همسایگی دیوار به دیوار دانشگاه کاشان ظروف اوپال را تولید می کند و علاوه بر بازار داخلی به کشورهای مختلف جهان از جمله آمریکای شمالی و اروپا صادرات دارد.

مدیرعامل این شرکت، حاج علی عسگریان دماوندی یکی از حامیان دانشگاه کاشان است که تصفیه خانه این دانشگاه را در حال احداث دارد و به زودی یکی از ساختمان های در حال احداث دانشگاه را به نام فرزند مرحوم شان تکمیل خواهند کرد.

شرکت مهفام جام که تعامل های مؤثر و هدفمندی با دانشگاه دارد در راه اندازی خطوط جدید تولیدی خود از دانش و تحقیقات و طرح های استادان و دانشجویان به خصوص گروه مهندسی معدن دانشگاه کاشان بهره مند می باشد.

شایان ذکر است شرکت مهفام جام در سال 1376تاسیس شده است و زمینه فعالیت آن تولید ظروف اوپال(چینی) می باشد.

در حال حاضر در این شرکت دو هزار و دویست نفر مشغول به کار می باشند و قرار است بالغ  بر یک هزار نفر دیگر نیز در طرح های توسعه این شرکت مشغول به کار شوند.

گواهینامه های دریافتی این شرکت ISO 9001, ISO 14001and OHSAS 18001 می باشد.