تقدیر از نویسنده کتاب «سردار سرافراز» در سالگرد سردار شهید سلیمانی در دانشگاه کاشان

۲۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۷ کد : ۱۷۱۹۳ اخبار دانشگاه

همزمان با سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه کاشان از آقای محمد علی نژاد برای تالیف کتاب «سردار سرافراز» تقدیر کرد.

▫️معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کاشان روز دوشنبه 22 دی ماه 1399 از آقای محمد علی نژاد به جهت تالیف کتاب «سردار سرافراز» تقدیر نمود و به این نکته اشاره کرد که طراحی زیبا و تولید محتوا و در برداشتن مطالب و خاطراتی که از سردارشهید حاج قاسم سلیمانی برای اولین بار منتشر می‌شود، کتاب را به اثری قابل تقدیر تبدیل کرده است.
وی افزود: آقای علی نژاد با پشتکار و تلاش خود در این سالیان چندین یادنامه را طراحی و در معرفی شهیدان و حوزه فرهنگی کاشان خدمات قابل تقدیری داشته اند.
مدیریت فرهنگی دانشگاه نیز با تجلیل از مولف کتاب از خدمات این نویسنده قدردانی کرد.
آقای علی نژاد هم در این جلسه با تشکر از توجه دانشگاه کاشان گفت: در یکسال گذشته با تلاش جهادی  سعی داشته  با تولید این اثر، یاد و خاطره این شهید مبارز را ماندگار سازد.

وی ضمن توصیه به مطالعه این اثر به نسل جوان از عزم و همت خود برای انتشار جلدهای  دو تا چهار این کتاب در یکسال آینده خبر داد.