مشاور وزیر و دبیر ستاد خیّرین وزارت علوم: دانشگاه کاشان در جذب خیرین و تنوع بخشی پیشتاز و رتبه نخست را در کشور دارد

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۱ کد : ۱۶۸۱۱ اخبار دانشگاه

مشاور وزیر و دبیر ستاد خیّرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه کاشان در جذب خیرین، نگهداشت و تنوع بخشی به منابع دانشگاه در حال حاضر که دولت مشکل اعتباری دارد پیشتاز است و این پیشتازی را در همه جوانب مشهود است.

دکتر حسین عسگریان ابیانه در حاشیه آیین افتتاح تکمیل و نوسازی پروژه های دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه در کشور بیش از 70 بنیاد علم و فناوری داریم، خاطر نشان کرد: از این تعداد حدود 8 بنیاد فعال است که در راس آن بنیاد علم و فناوری دانشگاه کاشان است.

وی ورود به کارآفرینی، تنوع بخشی و نوآوری را از ویژگیهای ممتاز بنیاد حامیان علم و فناوری دانشگاه کاشان عنوان کرد و افزود:  خیرین و حامیان علم و فناوری تاکنون فعالیت های برجسته ای را در تمامی زمینه ها در این دانشگاه به یادگار گذاشته اند که جای تقدیر دارد.

دبیر ستاد خیّرین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به کمک های و حمایت های بیش از حدود 40 هزار میلیارد ریال خیرین طی چهار سال گذشته تاکنون در کل کشور اشاره کرد و افزود: میزان حمایت ها و تعهدات خیرین ارجمند امسال 10هزار میلیارد ریال در کل کشور است.

لینک انعکاس خبر در:

وزارت علوم