نتایج فراخوان رقابت دانشگاهی طراحی کارت هوشمند دانشگاه کاشان

۲۸ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۳ کد : ۱۶۸۰۶ اخبار دانشگاه

مدیر مرکز رایانه و فناوری اطلاعات دانشگاه کاشان، از اعلام نتایج فراخوان رقابت دانشگاهی طراحی کارت هوشمند خبر داد.

دکتر سلمان گلی افزود: فراخوان "رقابت دانشگاهی طراحی کارت هوشمند دانشگاه کاشان"با همکاری معاونت فرهنگی برگزار شد و  از مجموع 111 اثر رسیده به فراخوان، هیئت داوران، سه اثر زیر را حائز رتبه های برتر انتخاب کردند.

رتبه اول: جناب آقای محمدرسول عباسی مرقی

رتبه دوم:جناب آقای علی مرتضوی منش

رتبه سوم:سرکار خانم هانیه سبزعلی

وی  با اشاره به اینکه فاز تجمیع خدمات شهروندی، بانکی و دانشگاهی کارت هوشمند با همکاری شهرداری کاشان و بانک تجارت در حال انجام است، خاطر نشان کرد: اثر برگزیده به عنوان کارت دانشگاه سال تحصیلی 1399-1400 استفاده خواهد شد.

هیئت داوران این بخش را آقای راحمی (استاد مدعو گروه معماری و هنر)، مهندس سعیدزاده (گرافیست، طراح و مدیر دپارتمان گرافیک رویش رسانه)، آقای ملاحسینی (گرافیست و طراح) بر عهده داشتند.

گفتنی است مفاهیم پیشنهادی مثل: المان‌های شهر کاشان، هوشمندی، شهروند الکترونیک و زندگی دانشگاهی، دانشگاه سبز و خلاقیت از معیارهای داوری آثار بوده است.