تقدیر مدیریت گروه صنعتی آرین سعید از رییس دانشگاه کاشان

۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۲:۴۹ کد : ۱۰۲۳۸ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه کاشان با دعوت مدیریت گروه صنعتی آرین سعید در جمع مدیران شرکت های تحت پوشش این گروه صنعتی حضور یافته و مورد تقدیر قرارگرفت.

مهندس علی سعیدی رئیس گروه صنعتی آرین سعید موفقیت دانشگاه کاشان دراحراز رتبه دوم میان دانشگاه های جامع کشور در  نظام رتبه بندی بین المللی تایمز در سال جاری را به مدیریت و اعضای هیات علمی و کارکنان و دانشجویان دانشگاه کاشان تبریک گفت. ریاست دانشگاه نیز، گزارشی از موفقیت های دانشگاه به مدیران شرکت های مختلف گروه آرین سعید ارائه داد.
شایان ذکر است آقای مهندس سعیدی رئیس گروه آرین سعید که عضو هیات امنای دانشگاه کاشان نیز هستند یکی از حامیان بزرگ این دانشگاه است که تاکنون کمک های زیادی به دانشگاه کاشان نموده است.

علاوه بر احداث دانشکده های حقوق و علوم انسانی، تاسیس موسسه سیاس، تقبل   هزینه های راه اندازی شعبه آی سی تی پی در دانشگاه، پرداخت هزینه های چند کرسی علمی بین المللی، ایجاد بنیاد نخبگان سعیدی و کمک به صندوق قرض الحسنه فاطمه الزهرا(س) از جمله  کمک های این خیر ارجمند است.

وی کلیه املاک خود در کاشان و نیز دو پاساژ در تهران را وقف دانشگاه کاشان نموده است که برای توسعه فعالیت های دانشگاه مورد استفاده قرار گیرد. همچنین این خیر ارجمند در آستانه شروع سال تحصیلی جدید در نظر دارند میزبان حدود بیست تن از خیرین بزرگوار باشند تا هزینه های بیست طرح مورد نیاز دانشگاه را بپردازند.