کسب عنوان معلم نمونه کشوری توسط دانش آموخته دکتری زبان و ادبیات عربی دانشگاه کاشان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۵ کد : ۹۹۰۲ اخبار دانشگاه

در همایش تجلیل از مقام معلم، خانم فاطمه سرپرست، دانش آموخته دکتری زبان و ادبیات عربی دانشگاه کاشان به عنوان معلم نمونه کشوری سال 98-1397 برگزیده و مورد تقدیر قرار گرفت.

این گردهمایی 4 روزه با برنامه هایی شامل دیدار با مقام معظم رهبری، دیدار با ریاست جمهوری، دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی،نشست صمیمی با وزیرآموزش و پرورش به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم در تهران برگزار شد.

گفتنی است خانم فاطمه سرپرست، دانش آموخته دکتری زبان و ادبیات عربی دانشگاه کاشان در شهریورماه سال1396 از رساله خود با عنوان «نقد ترجمه های محمد الفراتی از شعر فارسی» به راهنمایی دکتر سیفی و مشاوره دکتر اقبالی و دکتر شجری  با نمره عالی دفاع نموده است.