کارگاه تخصصی بین المللی زبان شناختی تاریخی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۹ کد : ۹۸۶۶ اخبار دانشگاه

کارگاه بین المللی "Persia and Babylonia: the Achaemenid Empire in light of Babylonian Sources" (زبان شناختی تاریخی با عنوان پارس و بابل: مطالعات هخامنشی در سایه منابع بابلی ) با حضور رئیس دپارتمان آشورشناسی و مرکز مطالعات خاور نزدیک هلند (The Netherlands Institute for the Near East)، دانشگاه لایدن هلند و اساتید این دانشگاه برگزار شد.

مدیر گروه باستان شناسی دانشگاه کاشان افزود: در این کارگاه که به زبان انگلیسی برگزار شد، دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته های باستانشناسی، زبانهای باستانی و تاریخ از سراسر کشور حضور داشتند.

دکتر رضا نوری شادمهانی با بیان اینکه این کارگاه با موضوع مطالعات بابلی هخامنشی برای اولین بار در سطح کشور برگزار شده است، اظهار داشت: این کارگاه با هدف تبادل علمی و آشنایی دانشجویان با زبان شناختی تاریخی و مطالعات هخامنشی برگزار شد که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

این کارگاه با همکاری گروه باستان شناسی دانشگاه کاشان با مشارکت دانشگاه لایدن هاند برگزار شد.

کلید واژه ها: باستان شناسی کارگاه بین المللی زبان شناختی معماری و هنر دانشگاه کاشان