نشست سه جانبه شورای مدیران روابط عمومی دانشگاهها، مراکز پژوهشی و فناوری مناطق ۴.،۵ و۶ در دانشگاه کاشان

۲۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۰:۵۳ کد : ۹۷۸۱ اخبار دانشگاه گزارش ویدئویی
نشست سه جانبه شورای مدیران روابط عمومی دانشگاهها،مراکز پژوهشی و فناوری مناطق ۴،۵و ۶به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد.

نشست سه جانبه شورای مدیران روابط عمومی دانشگاهها،مراکز پژوهشی و فناوری مناطق 4،5و 6به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد.
در این نشست دکتر عبدالهی نژاد،مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم،دکتر عباس زراعت رییس دانشگاه کاشان و دکتر اسماعیل بایبوردی فرماندار آران و بیدگل و معاون سابق مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم با ارائه سخنرانی به نقش و جایگاه روابط عمومی اشاره کردند.
برگزاری کارگاه آموزشی اصول و سبک نگارش در فضای وب توسط دکتر علیرضا عبداللهی نژاد، مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و تقدیر از مدیران ادواری روابط عمومی دانشگاه کاشان از جمله برنامه های این نشست بود.

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: روابط عمومی شورای مدیران روابط عمومی وزارت علوم دانشگاه کاشان مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم