همایش ملی توسعه اجتماعی در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۲۱ فروردین ۱۳۸۹ | ۱۲:۵۸ کد : ۹۷۶ اخبار دانشگاه

عضو هیأت علمی و مدیر گروه علوم اجتماعی دانشگاه کاشان از برگزاری همایش ملی توسعه اجتماعی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر محسن نیازی افزود: این همایش در 25 فروردین ماه جاری در این دانشگاه با حضور نماینده یونسکو منطقه غرب آسیا، نماینده یونسکو در ایران و اساتید و کارشناسان برجسته کشوری برگزار می‌شود.

وی، تحلیل‌های نظری، پارادیم‌ها و مدل‌ها، مؤلفه‌ها و شاخص‌ها، عدالت، توسعه، مشارکت، سرمایه اجتماعی و امنیت ملی، زبان، هویت و توسعه اجتماعی، کارآفرینی و رفاه اجتماعی را از محورهای این همایش ذکر کرد.

به گفته وی، جوانان، زنان و توسعه اجتماعی، مطالعات تجربی و تطبیقی و عوامل و موانع توسعه اجتماعی، تنوع فرهنگی، قومی و توسعه اجتماعی در ایران و چالش‌ و راهکارهیا علمی مربوط به آن از دیگر محورهای این همایش هستند.

دکتر نیازی، هدف از برگزاری این همایش را شناخت ظرفیت‌های علمی و فرهنگی، تعمیق و ارتقاء مبانی علمی و فکری، مباحث توسعه اجتماعی و تبادل و انتقال تجربیات برای توسعه اجتماعی کشور ذکر کرد.

این همایش به همت گروه علوم اجتماعی دانشگاه کاشان و با همکاری نمایندگی سازمان ملی یوسنکو در ایران برگزار می‌شود.