اختتامیه مسابقات بسکتبال ۳ نفره دختران دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه کاشان

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۹ کد : ۹۷۰۶ اخبار دانشگاه

نخستین دوره مسابقات بسکتبال 3نفره  دختران دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور با قهرمانی تیم دانشگاه فردوسی مشهد با حضور جمعی از خیرین، ورزشکاران، پیشکسوتان ورزش کاشان و مربیان در دانشگاه کاشان به کار خود پایان داد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان اظهار داشت: در این رقابت ها تیم دانشگاه های الزهرا، شهید بهشتی و دانشگاه شیراز به ترتیب مقام های دوم تا  چهارم از آن خود کردند.

سعید حلاج باشی افزود: در این مسابقات 70 بازیکن از 12 تیم دانشگاه های الزهرا(س)، فردوسی مشهد، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، شهرکرد، صنعتی شریف، علوم پایه زنجان، شیراز، صنعتی امیرکبیر، دانشگاه کاشان، خواجه نصیر، نوشیروانی بابل حضور داشتند.

در مراسم اختتامیه این مسابقات طی مراسمی یاد فرزند مرحومِ دکتر آرزه گر، حاج سید حسین لاجوردی و حاج محمد مؤتمن از خیران نیکوکار در توسعه دانشگاه کاشان و همچنین یاد و خاطره مرحوم منصور پورحیدری نیز گرامی داشته شد.

اولین دوره مسابقات قهرمانی بسکتبال سه نفره دانشجویان دختر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور  به مدت دو روز در دانشگاه کاشان ادامه داشت.

12 داور و 3 نفر کادر فنی و خانم ملک رئیس انجمن بسکتبال دختران وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، ناظر این مسابقات را بر عهده داشتند.