مسابقات کشوری بسکتبال دانشجویان با قهرمانی دانشگاه صنعتی اصفهان پایان یافت

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۰ کد : ۹۶۶۴ اخبار دانشگاه

در نخستین دوره مسابقات بسکتبال 3نفره دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور تیم  دانشگاه صنعتی اصفهان مقام نخست را  کسب کرد.

در این مسابقات از 80 بازی انجام شده طی دو روز رقابت همچنین  تیم های دانشگاههای صنعتی شریف تهران و  مازندران به ترتیب به مقام های  دوم تا سوم نائل شدند.

دانشگاه کاشان کاپ اخلاق این دوره مسابقات را  دریافت کرد.

این دوره از مسابقات با حضور 17 تیم از دانشگاههای صنعتی شریف، صنعتی اصفهان، علامه طباطبایی، شهرکرد، مازندران، لرستان، هرمزگان، شیراز، فردوسی مشهد، خواجه نصیر الدین طوسی، پیام نور تهران، مرکز آموزش عالی محلات، دانشگاه تربیت  دبیر شهید رجایی، دانشگاه تحصیلات تکمیلی و علوم پایه زنجان، دانشگاه صنعتی نوشیروان بابل و دانشگاه کاشان با شرکت 86 بازیکن برگزار شد.

دکتر محمد رضا برومند عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و رئیس انجمن بسکتبال اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم و تحقیقات ناظر فنی مسابقات و همچنین تعداد 13 داور از فدراسیون بسکتبال جمهوری اسلامی قضاوت بازی ها را بر عهده داشتند.

کلید واژه ها: اولین دوره مسابقات بسکتبال دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه کاشان