دوره مربیگری آمادگی جسمانی درجه ۳ ویژه ی دانشجویان پسر در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۸ کد : ۹۶۰۸ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری یک دوره کلاس مربیگری آمادگی جسمانی درجه 3 در بخش دانشجویان پسر خبر داد.

سعید حلاج باشی گفت: این دوره طی روزهای 16 تا 21 بهمن ماه و با حضور بیش از 17 نفر از دانشجویان پسر رشته ی تربیت بدنی و با حضور آقای مهدی شکروی بعنوان مدرس در دانشگاه برگزار شد.

وی اظهار داشت:  دانشجویان در این دوره  به نکات علمی و جدیدترین علوم این رشته ی ورزشی آشنا شدند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان  ابراز امیدواری کرد:  که از بین پذیرفته شدگان این دوره، شاهد حضور مربیان مجرب و کارآزموده در سطوح بین المللی باشیم.

کلید واژه ها: آمادگی جسمانی تربیت بدنی دوره مربیگری دانشگاه کاشان دوره مربیگری آمادگی جسمانی