درج سخنان جعلی از یکی از اساتید دانشگاه کاشان در یک سایت ضد انقلاب

۲۸ دی ۱۳۸۸ | ۱۸:۱۹ کد : ۹۲۹ اخبار دانشگاه

در پی درج خبری جعلی و موهن در سایت ضد انقلابی پیک نت به نام یکی از اعضای هیات علمی این دانشگاه (آقای دکترعباس شکاری) این عضو هیات علمی درج این خبر را جعلی دانست و تکذیب نمود.

ایشان نامه ای را در مورد خبر مذکور منشر نموده و در اظهارات خود بیان داشت: که منافقین کوردل و اغتشاشگرانی که بعد از انتخابات تا به امروز بدنبال التهاب آفرینی در فضای دانشگاه‌ها هستند و اخیراً حتی به ترور چهره‌های دانشگاهی و علمی کشور روی آورده‌اند در اقدامی مزبوحانه شخصیت اساتید دانشگاهی را هدف قرارداده و با جعل اخبار دروغ بر ضد نظام از طرف آنها بدنبال جنجال آفرینی جدیدی هستند.اما منافقین قدیم و جدید بدانند اساتید دانشگاه محکم تر از گذشته پشتیبان نظام، انقلاب و لایت فقیه بوده و تمامی نقشه‌های استکبار جهانی و ایادی آنها در داخل را نقش بر آب خواهند نمود و در بخش دیگری از نامه خود اظهار داشتند: اینجانب مقید و متعهد به نظام جمهوری اسلامی،امام، شهدا و ولایت فقیه بوده و انتشار این گونه اخبار جعلی را حرکت مزبوحانه کوردلان برای تخریب فضای دانشگاه می‌دانم.

متن تکذیبیه نامبرده درمورد نشر خبرجعلی سایت ضد انقلابی پیک نت به شرح زیراست:

بسمه تعالی

چند ماهی است که فتنه گران خارجی و داخلی با انواع دروغ پردازی ها، اهانت ها و آشوب ها اغتشاشات و با زیرپا گذاشتن قانون و توهین به ساحت مقدس حضرت سید الشهداء درروز عاشورا و نیز هتک حرمت بنیانگذار عظیم الشان انقلاب اسلامی امام خمینی(ره)و رهبری گرانقدرحضرت آیت ا.. خامنه‌ای در پی غبارآلود نمودن فضای کشور و گرفتن ماهی مقصود خویش که همانا خدشه‌دار نمودن عزت و عظمت و حیثیت اسلامی و ایرانی این و آب و خاک می باشد، هستند.

اینجانب دکتر عباس شکاری عضو هیات علمی دانشگاه کاشان به اطلاع کلیه مردم ولایت مدار و با بصیرت بخصوص اساتید محترم دانشگاه می‌رساند گروهی منافق و فتنه‌گر با درج سخنانی جعلی از اینجانب در برخی سایت‌ها، به خصوص سایت پیک نت درمورخ 27/10/88،با هدف ایجاد تردید و دودلی در اذهان ملت غیور ایران عموماً اساتید دانشگاه و ایجاد شکاف سیاسی و عقیدتی دربین اساتید دانشگاهی، سعی در ایجاد فتنه‌ای جدید می‌باشند.

اما آنچه که بدیهی و محرز می‌باشد این است که اساتید دانشگاه به عنوان فرماندهان مبارز بر علیه جنگ نرم ،کما فی السابق درخدمت نظام و انقلاب بوده و در راستای پیشرفت علمی و پژوهشی کشور فعال تر و راسخ‌تر از گذشته به فعالیت خود ادامه خواهد داد و این دروغ پردازی‌ها چیزی از عزم دانشگاهیان بخصوص، اساتید دانشگاه کاشان در ادامه طی مسیر انقلاب و پیروی از مقام معظم رهبری(حفظ ا..) نخواهد کاست.

باآرزوی توفیق الهی

دکترعباس شکاری