دانشگاهیان دانشگاه کاشان هتک حرمت به امام خمینی (ره) را محکوم کردند

۲۳ آذر ۱۳۸۸ | ۲۰:۱۷ کد : ۹۰۷ اخبار دانشگاه

دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه  کاشان با برپایی راهپیمایی هتک حرمت به ساحت مقدس امام خمینی (ره) را محکوم کردند.

این دانشجویان با سردادن شعارهای حسین حسین شعار ماست خمینی افتخار ماست، نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی، ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند، این جنایت وقیح و استکباری را محکوم کردند.

این دانشجویان با در دست داشتن دست نوشته‌های با عنوان بسیجی می‌جوشد غیرت نمی‌فروشد، آمریکای فریب کار نقاب سبز را بردار، عشق و اردات خود را به رهبر کبیر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی اعلام داشتند.

در این مراسم دانشجویان مسیر یک کیلومتری  درب ورودی دانشگاه تا محل مسجد و گلزار شهدای گمنام دانشگاه را با سردادن شعارهای مرگ بر امریکا، دانشجو بیدار است از منافق بیزار است، توهین به خمینی توهین به اسلام است، خمینی بت شکن رهبر این قیام است بسیجی سلحشور همیشه در میدان است پیمودند و نماز ظهرو عصر را به امامت حجت‌الاسلام میرحبیبی اقامه کردند.

در پایان بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان قرائت شد