برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در روزهای ۱۰ ٬ ۱۱ ٬ ۱۲ و ۱۳ اسفندماه

۰۳ اسفند ۱۳۸۴ | ۱۳:۰۰ کد : ۸۷ اخبار دانشگاه
امتحانات‌ کد رشته‌های‌ امتحانی‌ مختلف‌ در روزهای‌ ۱۰ ، ۱۱، ۱۲ و ۱۳ اسفندماه‌ ۱۳۸۴ به‌ شرح‌ جداول‌ شماره‌ ۱، ۲و ۴ (برنامه‌ زمانی‌ برگزاری‌ آزمون‌رشته‌های‌ امتحانی‌ آزمون‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ داخل‌ سال‌ ۱۳۸۵) برگزار خواهد شد. لذا داوطلبان‌ متقاضی‌ هریک‌ ازکد رشته‌های‌امتحانی‌ لازم‌ است‌ برحسب‌ مورد در تاریخ‌ تعیین‌ شده‌ مطابق‌ جداول‌ شماره‌ ۱، ۲و ۴ در آزمون‌ رشته‌ امتحانی‌ ذیربط شرکت‌ نمایند. آدرس‌ دقیق‌محل‌ برگزاری‌ آزمون‌ و ساعت‌ شروع‌ آزمون‌ (صبح‌ ویا بعدازظهر)در روز توزیع‌ کارت‌ به‌ صورت‌ برگ‌ راهنما دراختیار داوطلبان‌ قرار خواهد گرفت‌ . داوطلبانی که محل اقامت آنان یکی از شهرستانهای کاشان ، آران و بیدگل، نطنز و اردستان استان اصفهان است جهت دریافت کارت طبق برنامه ریزی موجود در این لینک به دانشگاه کاشان مراجعه فرمایند.

امتحانات‌ کد رشته‌های‌ امتحانی‌ مختلف‌ در روزهای‌ 10 ، 11، 12 و 13 اسفندماه‌ 1384 به‌ شرح‌ جداول‌ شماره‌ 1، 2و 4  (برنامه‌ زمانی‌ برگزاری‌ آزمون‌رشته‌های‌ امتحانی‌ آزمون‌ دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌ داخل‌ سال‌ 1385) برگزار خواهد شد. لذا داوطلبان‌ متقاضی‌ هریک‌ ازکد رشته‌های‌امتحانی‌ لازم‌ است‌ برحسب‌ مورد در تاریخ‌ تعیین‌ شده‌ مطابق‌ جداول‌ شماره‌ 1، 2و 4 در آزمون‌ رشته‌ امتحانی‌ ذیربط شرکت‌ نمایند. آدرس‌ دقیق‌محل‌ برگزاری‌ آزمون‌ و ساعت‌ شروع‌ آزمون‌ (صبح‌ ویا بعدازظهر)در روز توزیع‌ کارت‌ به‌ صورت‌ برگ‌ راهنما دراختیار داوطلبان‌ قرار خواهد گرفت‌ .
داوطلبانی که محل اقامت آنان یکی از شهرستانهای کاشان ، آران و بیدگل، نطنز و اردستان استان اصفهان است جهت دریافت کارت طبق برنامه ریزی موجود در این لینک به دانشگاه  کاشان مراجعه فرمایند.