کسب رتبه اول مجله مطالعات معماری ایران در بین نشریات علمی حوزه معماری کشور

۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۹ کد : ۸۵۴۹ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر مسئول مجله مطالعات معماری ایران از کسب رتبه نخست این مجله در بین نشریات معتبر و مجرب علمی با موضوع معماری، در دانشگاه های سراسر کشور خبر داد.

دکتر علی عمرانی پور با بیان اینکه کلیه نشریات علمی کشور در دبیرخانه کمیسیون نشریات علمی کشور در وزارت علوم، ارزیابی مستمر می شوند، اظهار داشت: در ارزیابی اخیر مربوط به سال 96، مجله مطالعات معماری ایران تنها نشریه ای است که موفق به کسب  امتیاز A85 در بین نشریات علمی با موضوع معماری شده است.

وی افزود:«مطالعات معماری ایران» دوفصلنامه علمی ـ پژوهشی دانشگاه کاشان است که در زمینه «پژوهش های نظری معماری ایرانی» منتشر می شود.

وی هدف از انتشار این مجله را حمایت از پژوهش های حوزه معماری ایران، شناسایی و نشر اهم نتایج آنها در حوزه های معماری تاریخی ایران، دانش و هنرهای وابسته، معماری اسلامی ایران، دانش و هنرهای وابسته، مبانی نظری معماری، معماری بومی ایران، معماری سده اخیر و معاصر ایران و آینده پژوهی در معماری ایران ذکر کرد و افزود: از زمان انتشار این مجله تاکنون 12 شماره به چاپ رسیده است.

درجه علمی پژوهشی دوفصلنامه مطالعات معماری ایران طی نامه شماره 161676 مورخ 1390/08/21 دبیرخانه کمیسیون نشریات علمی کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ گردیده است.

پروانه انتشار این نشریه به شماره 90/23030 مورخ 91/09/07 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر شده است.

این نشریه حاصل همکاری مشترک علمی دانشگاه کاشان با دانشکده معماری دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه الزهرا (س)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه شهید رجایی و پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری جهاد دانشگاهی است.

نشریه مطالعات معماری ایران درپایگاه استنادی علوم کشورهای اسلامی (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، پایگاه مجلات تخصصی نور (noormags.ir)، پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)، بانک اطلاعات نشریات کشور (magiran.com)، سیویلیکا (civilica.com) نمایه می شود.