برگزاری نمایشگاه امتداد پایداری به مناسبت هفته دفاع مقدس

۱۵ مهر ۱۳۸۸ | ۱۹:۱۹ کد : ۸۴۳ اخبار دانشگاه

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، نمایشگاه بزرگ امتداد پایداری با همت بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان برگزار شد.

حمیدرضا عرب، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه گفت: این نمایشگاه با همکاری دانشجویان بسیجی دانشگاه به مدت یک هفته از ششم تا پانزدهم مهرماه در جنب مسجد دانشگاه برگزار گردید.

وی افزود: این نمایشگاه شامل چندین بخش مختلف بود که نمایشگاه کتاب ویژه دفاع مقدس، بازسازی فضای جبهه و جنگ، طراحی ماکت عملیات‌ها و نقشه‌های نظامی، ارائه وصیت‌نامه شهدا به صورت نرم‌افزار رایانه‌ای و خاطرات و تصاویر شهدا از جمله بخش‌ها و برنامه‌های برگزار شده در این نمایشگاه بود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه با ابراز خرسندی از استقبال دانشجویان از این نمایشگاه، گفت: با برگزاری نمایشگاه‌هایی از این دست می‌توان دانشجویان را با سختی‌ها و جانفشانی‌های دوران دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای آن دوران آشنا کرد.