دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان به بهره‌برداری رسید

۰۸ مهر ۱۳۸۸ | ۱۰:۱۵ کد : ۸۳۸ اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته دفاع مقدس دانشکده مهندسی دانشگاه کاشان روز سه‌شنبه 7/7/88 با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان به بهره‌برداری رسید.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان هم در این آیین گفت: آغاز سال تحصیلی جدید، شروع عملیات جهاد علمی جامعه توحیدی است.

آیت‌الله عبدالنبی نمازی، با تبریک شروع سال تحصیلی 89-88 به همه اساتید و دانشجویان، توفیقات همگان را از خداوند متعال خواستار شد.

مدیر فنی و طرح‌های عمرانی دانشگاه کاشان گفت: این دانشکده با زیربنای بیش از پنج هزار و 500مترمربع در سه طبقه ساخته شده است.

مهندس حسین توفیقی افزود: برای ساخت این دانشکده 35 میلیارد ریال از اعتبارت دولتی هزینه شده است.

وی، اتاق‌های اساتید،‌ اداری، کلاس‌های درسی، کتابخانه،‌ مرکز کامپیوتر، آمفی‌تئاتر و آزمایشگاه‌ها، تأسیسات سرمایش و گرمایش، چیلر، دیگ حرارتی، فن کوئل و آسانسور را از جمله امکانات این دانشکده ذکر کرد و اظهار داشت: ساخت این پروژه 30 ماه طول کشیده است.

مدیر فنی و طرح‌های عمرانی دانشگاه کاشان گفت: به همین مناسبت بازارچه دانشجویی این دانشگاه هم به بهره‌برداری رسید.

مهندس توفیقی افزود: برای ساخت این بازارچه با زیربنای 250مترمربع حدود 400میلیون ریال هزینه شده است.

وی، فروشگاه‌های اغذیه، مواد خوراکی، آرایشگری و لباسشویی را از جمله امکانات این بازارچه ذکر کرد و اظهار داشت: این مجموعه برای رفاه حال دانشجویان ساخته شده است.

در مراسم بهره‌برداری از این دانشکده معاون استاندار و فرماندار ویژه کاشان، شهردار و جمعی از مسئولان حضور داشتند.