نفر در دوره‌های کارشناسی ارشد دانشگاه کاشان پذیرفته شدند

۲۱ شهریور ۱۳۸۸ | ۱۶:۲۱ کد : ۸۲۰ اخبار دانشگاه

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: 259 نفر در دورة کارشناسی ارشد این دانشگاه برای سال تحصیلی 89-88 پذیرفته شدند.

دکتر امیرحسین رسول‌نیا افزود: 145نفر از این تعداد دانشجویان دختر و 114نفر پسر هستند.

به گفته وی، 175 نفر از این افراد در دورة روزانه و 84 نفر هم در دوره شبانه این دانشگاه پذیرش شده‌اند.

مدیر امور آموزشی دانشگاه کاشان گفت: این تعداد دانشجویان در 30 رشته گرایش این دانشگاه پذیرفته شدند.

وی، بیشترین پذیرفته شدگان را به ترتیب در رشته‌های مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی، مهندسی برق گرایش قدرت، علوم انسانی زبان و ادبیات عرب، ریاضی محض گرایش جبر، شیمی آلی و شیمی تجزیه ذکر کرد.

دکتر رسول‌نیا با اشاره به اعلام زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان از پانزده تا هفدهم شهریورماه سال جاری خاطرنشان کرد: تاکنون 199نفر موفق به ثبت‌نام شده‌اند که زمان ثبت‌نام برای بقیه پذیرفته‌شدگان تا پایان شهریورماه ادامه دارد.

دانشگاه کاشان بیش از هفت هزار و 500 دانشجو دارد که حدود 800 نفر آنها در دوره‌های کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.