دانشگاه کاشان مقام سوم تیمی مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان دختر دانشگاههای منطقه ۶ کشور را کسب کرد

۱۱ اسفند ۱۳۹۶ | ۲۳:۳۲ کد : ۸۱۹۵ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب مقام سوم تیمی دانشجویان این دانشگاه در مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان دختر دانشگاههای منطقه 6 کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان دختر دانشگاه هاو مؤسسات آموزش عالی منطقه 6 کشور با حضور 23 ورزشکار از دانشگاه های اصفهان، صنعتی اصفهان، یزد،شهرکرد و کاشان  به میزبانی دانشگاه کاشان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این مسابقات از نهم تا دهم اسفند ماه جاری در دانشگاه کاشان ادامه داشت افزود: ورزشکاران در 8 وزن منفی 46، 49، 53، 57،62،67،73و مثبت 73 به رقابت پرداختند.

وی خاطر نشان کرد: پس از یک روز رقابت دانشگاه اصفهان، صنعتی اصفهان و کاشان به ترتیب مقام های تیمی اول تا سوم این مسابقات را دریافت کردند.

رمضانی با بیان اینکه کاپ اخلاق این دوره مسابقات هم به تیم کاشان تعلق گرفت افزود: نفرات اول در هر وزن سهمیه چهاردهمین المپیاد کشوری دانشجویان که در تابستان 97 به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد را کسب کردند.