کسب مقام نائب قهرمانی دانشجویان دختر تیرانداز دانشگاه کاشان

۰۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۷ کد : ۸۱۸۱ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه
کسب مقام نائب قهرمانی دانشجویان دختر تیرانداز دانشگاه کاشان

مدیر تربیت بدنی دانشگاه از کسب مقام دوم تیمی توسط دانشجویان تیرانداز دختر دانشگاه در مسابقات تیراندازی دانشگاههای منطقه 6 کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی عنوان داشت: این مسابقات به میزبانی دانشگاه اصفهان از تاریخ بیست و دوم تا بیست و پنجم بهمن ماه امسال با حضور دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، یزد،  شهرکرد و کاشان برگزار شد.

وی افزود: تیم دانشگاه کاشان متشکل از خانم ها نجمه اصغر زاده، نرگس بهمنی، فاطمه درستکار در بخش تفنگ و خانم ها سارا نوریان، زهره جمال کاشانی، مهدیه گودرزی در بخش تپانچه به مربیگری جناب آقای احمد شعبانی و سرپرستی سرکار خانم مریم صالحی مقدم بودند.

وی با بیان اینکه سال 96 اولین سالی بود که رشته ی تیراندازی در بخش دختران در جدول رشته های المپیادی گنجانده شد و دانشگاه کاشان با حضور خود در مسابقات توانست به این مقام نائل آید اظهار امیدواری کرد: در سالهای آتی شاهد کسب مقام قهرمانی در این رشته ی ورزشی باشیم.