مرکز رشد دانشگاه کاشان آماده ثبت آثار مخترعین است

۱۴ شهریور ۱۳۸۸ | ۱۷:۰۷ کد : ۸۱۷ اخبار دانشگاه

رئیس مرکز رشد دانشگاه کاشان گفت: سایت این مرکز آماده ثبت آثار مخترعین است.

مهندس سیدحسین اجتهد افزود: کلیه مخترعین کاشانی و مناطق اطراف می‌توانند با مراجعه به سایت مرکز رشد دانشگاه کاشان به نشانی http://kashanu-inc.org  مشخصات خود و اختراعشان را در سایت قرار دهند.

وی اظهار داشت: برای ثبت اختراعات در سایت،‌ ارائة شماره و تاریخ ثبت اختراع، کپی گواهی ثبت اختراع، کپی صفحات اول شناسنامه و کارت ملی ضروری است.

وی، هدف از این اقدام را حمایت از نوآوران منطقه و زمینه‌سازی برای رشد و شکوفایی نوآوری و ایده‌های خلاقانه مبتنی بر دانش و بسترسازی جهت تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی و نوآورانه مخترعان ذکر کرد.

شایان ذکر است مرکز رشد دانشگاه کاشان از سال 1382 تاکنون به منظور تقویت و گسترش فعالیت‌های تحقیق و توسعه در کلیه بخش‌ها و واحدهای اجرایی و بخش خصوصی و فراهم کردن امکانات و تمهیدات لازم برای شناسایی، جذب و توانمندسازی افراد و واحدهای دارای ایده‌های نوین و هدایت ایشان تا تولید و فروش محصولات و خدمات، مشغول به فعالیت است.