کسب سهمیه المپیاد توسط دانشجوی دختر تنیس باز دانشگاه کاشان

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۰ کد : ۸۰۹۶ اخبار دانشگاه دستاورد و افتخارات دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب سهمیه المپیاد توسط دانشجوی دختر تنیس باز دانشگاه کاشان در مسابقات تنیس روی میز دانشگاههای منطقه 6 خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت:در بخش مسابقات انفرادی خانم پریناز محب نیا با کسب مقام دوم، موفق به کسب سهمیه ی چهاردهمین المپیاد ورزشی سال 97 شد که طی سالهای 95-89 تیم تنیس روی میز دانشگاه در بخش دانشجویان دختر تا به امسال حائز کسب مقام نشده بودند.

وی افزود: در این مسابقات تیم تنیس روی میز دانشگاه کاشان متشکل از خانمها پریناز محب نیا، سمیرا ابراهیمی، غزل رحمن و فاطمه یزدچی به مربیگری و سرپرستی سرکار خانم مریم صالحی مقدم، مقام سوم تیمی را کسب نمود و در مسابقات دوبل آزاد خانمها پریناز محب نیا، سمیرا ابراهیمی مقام سوم را کسب کردند.

وی اظهار داشت: این مسابقات از تاریخ پنجم تا هشتم بهمن ماه جاری به میزبانی دانشگاه اصفهان و با حضور دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، هنر اصفهان، یزد و کاشان برگزار شد.