رقابت ۱۵۲ داوطلب در آزمون دکترای دانشگاه کاشان

۱۶ تیر ۱۳۸۸ | ۲۲:۱۵ کد : ۷۸۴ اخبار دانشگاه

رقابت بیش از 152 داوطلب آزمون دکترا روز سه‌شنبه 16/4/88 در دانشگاه کاشان شروع شد.

مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان گفت: در این آزمون داوطلبان در چهار رشتة مهندسی مکانیک گرایش (طراحی کاربردی)، فیزیک (فیزیک اتمی مولکولی، فیزیک حالت جامد، فیزیک هسته‌ای و فیزیک نظری) شیمی (شیمی تجزیه، شیمی آلی، شیمی فیزیک و شیمی معدنی) و رشتة ریاضی گرایش (جبر و نظریه گروه‌ها) به مدت دو روز به رقابت می‌پردازند.

دکتر علی قربان‌پور افزود: در این آزمون، در رشتة مهندسی مکانیک 25 نفر، ریاضی 30 نفر، شیمی 67 نفر و فیزیک 30 نفر از دانشجویان در این آزمون شرکت کردند.

وی، با اشاره به اینکه حدود 90 نفر از این تعداد خانم و بقیه آقایان هستند اظهار داشت: پذیرفته‌شدگان در این آزمون در نیمسال دوم سال 89-88 در دورة دکترای دانشگاه کاشان مشغول به تحصیل می‌شوند.

به گفته وی، بیش از 60 نفر عوامل اجرایی برگزاری این آزمون را بر عهده دارند.

آزمون دکترای دانشگاه کاشان تا 17 تیرماه سال جاری در دانشگاه کاشان ادامه دارد.

از سال 83 شروع پذیرش دوره دکترا در دانشگاه کاشان 57 دانشجو پذیرفته و 5 نفر تاکنون دانش‌آموخته شده‌اند.