کارگاه آموزشی ازدواج در دانشگاه کاشان برگزار شد

۰۹ خرداد ۱۳۸۸ | ۱۹:۰۰ کد : ۷۶۶ اخبار دانشگاه

کارگاه آموزشی ازدواج ویژه مزدوجین دانشجوی دانشگاه کاشان روز سه‌شنبه 5/3/88 توسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان برگزار شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان گفت: در این کارگاه آموزشی دکتر قویدل محقق و نویسنده و استاد دانشگاه تهران آشنایی با آیین همسرداری و درک متقابل را برای مزدوجین آموزش دادند.

حجت‌الاسلام عباس خادمیان افزود: در این کارگاه آموزشی آیین‌ همسرداری از دیدگاه حضرت زهرا(س) توسط حجت‌الاسلام و المسلمین محمدی‌نیا محقق و نویسنده برای مزدوجین دانشجو ارائه و الگوپذیری از این بانوی بزرگ را برای تداوم زندگی به زوج‌های دانشجو توصیه کرد.

به گفته وی، احکام همسرداری و زناشویی هم توسط سرکار خانم سلیمیان مشاور دانشجویان برای بانوان دانشجو ارائه شد.

مسئول نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را، آشنایی و آگاهی زوج‌های جوان دانشجو با روش‌ها و آیین‌های همسرداری ذکر کرد.

این کارگاه آموزشی از برنامه‌های جنبی جشن ازدواج دانشجویی است که کلیه مزدوجین دانشجو امسال از سوی ستاد ازدواج دانشجویی کشور در قالب کاروان‌های «همسفر تا بهشت» از تاریخ 18/1/88 تا 18/3/88 طی 19 کاروان به مشهد مقدس اعزام می‌شوند.