کارگاه آموزشی اهمیت سرطان سینه در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۲۱:۳۱ کد : ۷۶۲ اخبار دانشگاه

کارگاه آموزشی اهمیت سرطان سینه توسط دفتر مشاور رئیس در امور بانوان و با همکاری واحد آموزش کارکنان دانشگاه کاشان در تاریخ 22 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.

مشاور رئیس در امور بانوان دانشگاه کاشان در این کارگاه پس از عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه‌زهرا(س)، ایام فاطمیه را به عنوان ایام ذکر و یاد با عنایت به دوباره نگریستن به خویشتن خویش ذکر کرد و گفت: تولد و حیات و ممات حضرت زهرا(س) منشأ برکت است که باید همواره خود را در آیینه وجودی حضرت زهرا(س) تماشا کنیم.

مریم هاشمی اظهار داشت: حضرت زهرا(س) به عنوان قدر و پیمانه‌ای است که بانوان باید از ایشان الگو گیرند و خودشان را بسنجند.

وی، دانشگاه را به عنوان نهادی مقدس در تربیت و پرورش نیروی مؤمن و با ایمان ذکر کرد و رعایت حجاب و عفاف و الگوپذیری از سیره این بانوی بزرگ عالم را به بانوان توصیه کرد.

وی، با عنایت به نقش بانوان به عنوان رکن بنیادین خانواده، اهمیت ارتقاء سطح آگاهی این قشر در زمینه سلامت خود و خانواده را لازم و ضروری دانست و برگزاری این کارگاه را در راستای هدف فوق اعلام نمود.

خانم واثقی کارشناس حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این کارگاه با آموزش لازم اهمیت سرطان سینه را به بانوان معرفی نمود.

در این کارگاه آموزشی بانوان شاغل و همسران کارکنان مرد دانشگاه کاشان حضور داشتند.