خیّر کاشانی: فراهم ساختن امکانات آموزشی در دانشگاه‌ها ضروری است

۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۲۱:۳۰ کد : ۷۶۱ اخبار دانشگاه

حاج احمد امامی کاشان از خیّرین شهرستان کاشان، فراهم ساختن وسایل و امکانات علمی آموزشی در دانشگاه‌ها را ضروری دانست.

وی در حاشیة آیین کلنگ‌زنی مجموعة خوابگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه کاشان که هزینة ساخت این مجموعه‌ها از طرف این خیّر بزرگوار به این دانشگاه اهدا می‌شود، اساس پیشرفت و اعتلای جوامع بشری را توجه به علم و دانش و توسعه و گسترش مراکز علمی و فرهنگی ذکر کرد و افزود: دانشگاه‌ها در زمره بهترین و برجسته‌ترین این مراکز و محافل‌اند که نقش بسزایی در توسعه کشور دارد.

حاج احمد کاشانی با اشاره به اینکه تا فضای مناسب تعلیم و تعلم فراهم نشود این امر تحقق نمی‌یابد اظهار داشت: فراهم ساختن امکانات برای ایجاد و تأسیس و توسعه اینگونه مراکز از اهم وظایف و تکالیف هر فردی است که به اعتلای جامعه خود بسته است خاصه کسانی که ریشه در این دیار دارند.

ایشان، توجه به رشد و اعتلای واحد پرتلاش دانشگاه کاشان را وظیفه اخلاقی و شرعی همه دانست و گفت: تهیه و فراهم نمودن وسایل و امکانات علمی و آموزشی برای اساتید و مدرسین این دانشگاه و فراهم نمودن وسایل مورد نیاز دانشجویان و امکان تحقیق و مطالعه نظر آزمایشگاه و فراهم ساختن محل مناسب برای اسکان و درس خواندن دانشجویان به منظور آماده شدن برای پیشرفت و آموختن بیشتر امری ضروری است.