کارگاه بین‌المللی فناوری نانو دانشگاه کاشان به کار خود پایان داد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۸ | ۱۹:۲۰ کد : ۷۳۶ اخبار دانشگاه

کارگاه بین‌المللی علمی، تخصصی فناوری نانو روز چهارشنبه در پژوهشکده اسانس قمصر دانشگاه کاشان به کار خود پایان داد.

رئیس پژوهشکده فناوری نانو دانشگاه کاشان و دبیر اجرایی این کارگاه بین‌المللی گفت: این کنفرانس علمی به مدت سه روز با حضور متخصصان و کارشناسان نانو کشورهای غیرمتعهد (گروه نم) برگزار شد.

مسعود همدانیان افزود: کارشناسان نانو 17 کشور عضو این گروه برنامه‌های تحقیقاتی و آخرین دستاوردهای علمی خود را با موضوع نانو در کارگاه‌های مختلف در قالب 28 سخنرانی ارائه کردند.

وی، هدف از برگزاری این کارگاه علمی را تبادل تبادلات و اطلاعات علمی و ارتقاء فناوری نانو در این کشورها ذکر کرد و ابراز امیدواری کرد تا با برگزاری این کارگاه‌ها که با برنامه‌های مدون و یکنواخت برگزار می‌شود، زمینة تعامل علمی و تخصصی و توسعه فناوری نانوفناوری فراهم شود.

کشورهای هند، کنیا، عراق، کوبا، ارمنستان، میانمار، اندونزی، مالزی، لیبی، نیجریه، سری‌لانکا، اوگاندا، زامبیا، سوریه، پاکستان، ایران، کلمبیا و آفریقای جنوبی از کشورهای شرکت کننده در این همایش و کارگاه بودند.