کارگروه کانون هماهنگی فناوری فر ش در دانشگاه کاشان تشکیل شد

۳۰ فروردین ۱۳۸۸ | ۱۹:۰۳ کد : ۷۱۷ اخبار دانشگاه

نخستین جلسه کارگروه‌ مشترک کانون هماهنگی فناوری فرش ریاست جمهوری در دانشگاه کاشان برگزار شد.

رئیس کانون فناوری فرش دانشگاه کاشان،‌ با اشاره به واگذاری دبیرخانه این کانون از سوی معاون علمی، فناوری و نوآوری رئیس جمهوری به این دانشگاه هدف این کانون را برنامه‌ریزی هرچه بهتر برای ارتقای این هنر اصیل ایرانی بیان کرد.

دکتر حسن خاتمی از همه فعالان چرخه نوآوری اعم از دانشگاهیان، مراکز تحقیقاتی، توسعه و طراحی و مهندسی و شرکت‌های صنعتی خصوصی و دولتی فرش خواست تا برای حفظ و صیانت از این هنر سنتی و اصیل ایرانی و کیفیت هرچه مرغوب این هنر همت کنند.

وی، همکاری دانشگاه و صنعت فرش را گامی مؤثر برای ساماندهی، معرفی و شناساندن هنر فرش و حل مشکلات پیش روی آن ذکر کرد.

رئیس کانون هماهنگی فناوری فرش ایران، ارائه راهکارهایی جهت حل مشکلات پیش‌روی فرش و انتقال آن به مراجع ذی‌صلاح برای گنجاندن در برنامه پنجم توسعه و یا هیأت دولت را خواستار شد و حمایت کانون را برای انجام طرح‌های کاربردی و در صورت نیاز تشکیل کارگروه‌های تخصصی در هر دو بخش فرش دستباف و ماشینی اعلام داشت.

در این نشست کارشناسان، تولیدکنندگان و طراحان فرش، آسیب‌شناسی فرش دستباف، نگاه کارشناسانه به مشکلات و مسائل فرش دستباف، ترسیم اهداف و راهکارهای کوتاه مدت و میان مدت و جمع‌آوری آمار و اطلاعات فرش را خواستار شدند.