نخستین گردهمایی مشترک مراکز مشاوره

۲۸ اسفند ۱۳۸۷ | ۱۴:۵۹ کد : ۷۰۵ اخبار دانشگاه

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: این دانشگاه (دبیرخانه منطقه 4) نخستین گردهمایی مشترک مراکز مشاوره منطقه 4 را در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار کرد.

سیدحسین حسینی افزود: در این گردهمایی معاونین دانشجویی و رؤسای مراکز مشاوره 10 دانشگاه منطقه 4 حضور داشتند.

وی، دانشگاه‌های کاشان، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، هنر اصفهان، اراک، شهرکرد، لرستان، قم، تفرش و ایلام را از جمله دانشگاه‌های شرکت کننده در این گردهمایی ذکر کرد.

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان اظهار داشت: این گردهمایی با هدف بررسی مشکلات مراکز مشاوره منطقه چهار، هم‌اندیشی به منظور ارتقاء فعالیت‌های مراکز و تبادل تجارب مراکز مشاوره برگزار شد.

لازم به ذکر است بر اساس انتخابات برگزار شده در گردهمایی آبان‌ماه سال 87 رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور، دانشگاه کاشان به عنوان دبیرخانه منطقه 4 برگزیده شد.