مراسم هفتمین روز خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه کاشان برگزار شد

۱۳ اسفند ۱۳۸۷ | ۱۲:۲۹ کد : ۶۷۴ اخبار دانشگاه

به مناسبت هفتمین روز خاکسپاری سه شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه کاشان مراسم بزرگداشتی یکشنبه یازدهم اسفندماه جاری در مسجد این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که آیت‌ا... عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان،‌ دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد رئیس دانشگاه، محمدرضوان‌نژاد معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری کاشان، حجت‌الاسلام خادمیان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان و مسئولان شهری و دانشگاهی به همراه خیل کثیری از دانشجویان به ویژه در قالب هیأت دانشجویی فاطمیون و نیز مردم همیشه در صحنه شهرستان کاشان حضور داشتند؛ حجت‌الاسلام معمار منتظرین به تبیین نقش شهیدان در دفاع از کیان اسلام و انقلاب، اخلاص و رشادت‌های ایشان و ذکر خاطراتی از ایثارگری‌‌های رزمندگان در جبهه‌های نبرد پرداخت.

مدیحه‌سرایی حاج محسن طاهری و محمد مسگری از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

پس از پایان مراسم نیز شرکت‌کنندگان در قالب دسته عزادار بر مزار شهدای گمنام حاضر شدند و به عزاداری و قرائت فاتحه پرداختند.