مرکز «SBDC» در دانشگاه کاشان راه‌اندازی شد

۱۴ بهمن ۱۳۸۷ | ۱۸:۳۳ کد : ۶۶۰ اخبار دانشگاه

مرکز توسعه کسب و کارهای کوچک «SBDC» طی قراردادی با سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در دانشگاه کاشان راه‌اندازی شد.

معاونت پژوهشی دانشگاه کاشان،‌ هدف از راه‌اندازی این مرکز را تجاری‌سازی ایده‌ها و پیشنهادات با مشارکت مجریان پروژه‌ها در دانشگاه و حمایت مالی از آنها و ارتباط بین دانشگاه با صاحبان صنایع ذکر کرد و افزود: برای راه‌اندازی این مرکز سه میلیارد ریال از سوی سازمان گسترش و نوسازی اعتبار اختصاص یافته است.

دکتر مجید منعم‌زاده افزود: برای اجرای طرح‌ها ستادی با حضور نماینده دانشگاه و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران تشکیل شده که طرح‌های پیشنهادی را بررسی می‌کند و پروژه‌های متناسب با اهداف مرکز را جهت حمایت مالی انتخاب می‌نماید.

به گفته وی، طرح‌های پیشنهادی مدنظر ستاد شامل حوزه فناوری‌های برتر (الکترونیک، میکروالکترونیک، مواد نو، بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات و مهندسی پزشکی) است.

وی از علاقمندان برای شرکت در این طرح خواست ضمن تکمیل فرم‌های مربوطه جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 5578818 و پست الکترونیکی sbdc@kashanu.ac.ir مراجعه کنند.