امضاء تفاهم‌نامه، همکاری‌های دانشگاه‌های کاشان و کنسای آمریکا را وارد مرحله جدیدی کرد

۱۱ دی ۱۳۸۷ | ۱۵:۲۴ کد : ۶۵۸ اخبار دانشگاه

مدیر گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه کاشان گفت: این دانشگاه با دانشگاه ایالتی کنسای آمریکا، با توجه به اهمیت جهانی تبادلات آموزشی، پژوهشی و فناوری تفاهم‌نامه همکاری امضاء کرد.

دکتر «جواد صفایی قمی» با اعلام این مطلب افزود: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهت تبادل منظم اعضای هیأت علمی و دانشجویان در زمینه‌های آموزش، تحقیق، چاپ و نشر و دیگر فعالیت‌های دانشگاهی صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: هماهنگی برنامه‌ها توسط واحدهای ذیربط دو دانشگاه انجام می‌شود و این واحدهای هماهنگی، مسئولان طراحی و سازماندهی فعالیت‌های ویژه را تعیین خواهند کرد.

به گفته وی، تاکنون چندین جلسه ویدئوکنفرانس‌های علمی با مسئولان و دانشجویان دو دانشگاه تشکیل شده است که با امضای این تفاهم‌نامه،‌ ارتباطات علمی پژوهشی بین دو دانشگاه جدی‌تر دنبال خواهد شد.

لازم به ذکر است: این تفاهم‌نامه که در 20 بند منعقد شده است، از تاریخ امضا به مدت 5 سال قابل اجرا و با رضایت دو طرف برای دوره‌های مشابه تمدید خواهد شد.