ششم اسفند ماه امسال شهدای گمنام دانشگاه کاشان را عطرآگین می‌کنند

۰۲ بهمن ۱۳۸۷ | ۲۳:۲۲ کد : ۶۴۴ اخبار دانشگاه

ششم اسفندماه جاری همزمان با 28 صفر سالروز رحلت نبی‌مکرم اسلام(ص) و امام حسن مجتبی(ع) پیکرپاک کبوتران خونین بال عاشق از کربلای ایران به آغوش دانشگاه کاشان می‌آیند.

بنا به اعلام رئیس دانشگاه کاشان این محیط علمی از هر حیث خود را برای تشییع و تدفین شهدای گمنام آماده می‌کند.

دکترسیدجواد ساداتی‌نژاد ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، عطرآگین شدن فضای دانشگاه به وجود شهدا و تأثیرپذیری دانشگاهیان به ویژه دانشجویان از محیط معنوی آرامگاه شهدای گمنام را از انگیزه‌های دانشگاه برای میزبانی افتخارآمیز از لاله‌های پاک و خونین هشت سال دفاع مقدس خواند.

محل خاکسپاری شهدای گمنام جنب مسجد دانشگاه که تقریباً حکم نگین و قلب پردیس مرکزی دانشگاه را دارد در نظر گرفته شده است.

دل را خوش حضورشان می‌کنیم و به مژگان مسیر عبورشان را می‌روبیم و تا ششم اسفند روز به روز به روحشان درود و صلوات پیشکش می‌فرستیم.