معرفی مسئول جدید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان

۲۰ دی ۱۳۸۴ | ۱۲:۴۷ کد : ۶۴ اخبار دانشگاه
حجت الاسلام و المسلمین موسی مستقیمان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان شد. صبح دوشنبه ۱۹/۱۰/۸۴ طی آیین خاصی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات حجت الاسلام و المسلمین حمید دهقان مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان حجت الاسلام و المسلمین موسی مستقیمان به عنوان مسئول جدید این نمایندگی معرفی شد. در آیین معارفه که مسئولان شهر و مدیران و مسئولان دانشگاه حضور داشتند؛ دکتر حسن دقیق رئیس دانشگاه، حجت الاسلام سید محمدرضا فقیهی مسئول مرکز فرهنگی نهاد در دانشگاه‌ها و دکتر علی ثابت رئیس شورای شهر کاشان در سخنان جداگانه‌ای ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های حجت الاسلام دهقان برای حجت الاسلام مستقیمان آرزوی توفیق نمودند و بر حساسیت کار فرهنگی برای جوانان دانشجو و قدرشناسی از موقعیت خاص دانشگاه تأکید کردند.

صبح دوشنبه 19/10/84 طی آیین خاصی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات حجت الاسلام و المسلمین حمید دهقان مسئول سابق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کاشان حجت الاسلام و المسلمین موسی مستقیمان به عنوان مسئول جدید این نمایندگی معرفی شد. در آیین معارفه که مسئولان شهر و مدیران و مسئولان دانشگاه حضور داشتند؛ دکتر حسن دقیق رئیس دانشگاه، حجت الاسلام سید محمدرضا فقیهی مسئول مرکز فرهنگی نهاد در دانشگاه‌ها و دکتر علی ثابت رئیس شورای شهر کاشان در سخنان جداگانه‌ای ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های حجت الاسلام دهقان برای حجت الاسلام مستقیمان آرزوی توفیق نمودند و بر حساسیت کار فرهنگی برای جوانان دانشجو و قدرشناسی از موقعیت خاص دانشگاه تأکید کردند.