همکاری مرکز مشاوره داشگاه کاشان در نمایشگاه «سلامت و امنیت اجتماعی»

۱۷ مهر ۱۳۸۷ | ۲۱:۴۳ کد : ۵۶۸ اخبار دانشگاه

رئیس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: به مناسبت هفته نیروی انتظامی نمایشگاهی از آثار حوزة آموزشی و پیشگیری این مرکز در نمایشگاه «سلامت و امنیت اجتماعی» ارائه شد.

سیدحسین حسینی افزود: این نمایشگاه به همت نیروی انتظامی شهرستان کاشان برپا شده است.

در غرفة مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان کتاب‌هایی با موضوع‌های بهداشت روان، بهداشت و سلامت و امنیت اجتماعی، برای بازدیدکنندگان ارائه شده است.

وی افزود: در این غرفه همچنین موضوعات سلامت و کاهش آسیب‌های اجتماعی به همین منظور در قالب عکس، پوستر، کاریکاتور، بروشور و بنر برای عموم آموزش داده می‌شود.

وی، هدف از برگزاری این نمایشگاه را همکاری با پلیس جهت کاهش جرایم، آشنایی مردم با روش‌های کاهش و پیشگیری از آسیب و ارتقاء امنیت اجتماعی ذکر کرد.

این نمایشگاه از 16 مهرماه به مدت یک هفته در میدان پانزده خرداد برای بازدید علاقمندان دایر می‌باشد.